arrow-down-long arrow-down arrow-left-long arrow-left arrow-right-long arrow-right arrow-up-long arrow-up quote tick

Nettgalleri For offentlige

Gjør kunsten din synlig og tilgjengelig. Kunsten skal sees, oppleves og diskuteres; ikke gjemmes bort på kontorer og i korridorer. Nettgalleriet er sømløst integrert med forvaltningssystemet og har et enkelt og inspirerende uttrykk. Alle kunstverk får sin unike kartreferanse og Google Maps guider deg til verkene.

Nettgalleri For bedrift

Organisasjonens kunstsamling kan brukes som et ledd i markedsføringsstrategi, posisjonering, og merkevarebygging. Ved å gjøre kunsten tilgjengelig i et nettgalleri viser dere omverden deres kulturbidrag og fremstår som en moderne bedrift med samfunnsengasjement.

Foo

 • Tilgjengelig for alle, alltid

  NKDB er alltid åpent og alltid tilgjengelig. Her er det ingen egne lokaler og ingen åpningstider. Alt du trenger er internett og en mobiltelefon.

 • Øker verdiene for publikum, kunstnerne og deg

  Publikum får tilgang til kunsten og kunstnerne får vist frem sin kunst. Kunst som ingen vet om har liten verdi!

 • Design og uttrykk tilpasset din virksomhet

  Nettgalleriet kommer i et enkelt og stilrent design og tilpasses virksomhetens visuelle profil. Sidene er tilpasset krav til universell utforming.

 • Presenterer kunsten der den er

  I et nettgalleri kan kommunens nye ungdomsskole presentere sine utsmykninger og sin kunst. Banken kan vise frem sin flotte samling av moderne samtidskunst. Alt er tilgjengelig på mobilen, overalt og alltid.

Laget for alle enheter

Nettgalleriet er tilgjengelig og fungerer like bra på pc, nettbrett og mobil. Alt du trenger er internett.

Setter kunst på kartet

Alle kunsverk og steder kan markeres med eksakt lokasjon, for interaktiv kartvisning og veibeskrivelser ved Google maps.

Enkelt utstilling av alt

Publiserer til nettgalleriet, kun ved et par enkle tastetrykk. Hva som skal publiseres og hvilken informasjon som skal deles, er helt opp til dere.

Inuitivt og brukervennlig

NKDB krever ingen dyre kurs og langvarig opplæring. Systemet er svært lettfattelig og intuitivt; etter en halvtimes gjennomgang behersker du det.

Varierte bruksområder

NKDB kan brukes i undervisning, gjerne i forbindelse med Den kulturelle skolesekken. Du kan også presentere kunstverk som virksomheten har sponset, men ikke nødvendigvis eier selv.

Flere brukere

Det er ingen begrensninger på antall brukere. Slik kan oppgaver delegeres og flere kan dele på jobben.

Økt interresse

Når kunsten er lett tilgjengelig og synlig, vil også kunstinteressen øke. Et nettgalleri er alltid tilgjengelig på mobil, og dermed har alle kunsten rett i lomma.

Rask og enkel oppstart

NKDB ferdig utviklet og klar til bruk. Alt som må gjøres er å tilpasse med din logo og dine farger.

Sosialt engasjement

Still ut kunsten og vis frem hva dere investerer og engasjerer dere i. Investering i kunst viser samfunnsengasjement og kulturell kapital.