arrow-down-long arrow-down arrow-left-long arrow-left arrow-right-long arrow-right arrow-up-long arrow-up quote tick

Forvalt verdiene

NKDB er en totalløsning for forvaltning og formidling av kunst. Løsningen lar deg møte lover og regler med enkelhet, mens du får full kontroll over samlingens verdier. Få orden på informasjon om lokasjon, verdi, tilstand, kunstner og mye mer. Med et par enkle tastetrykk kan dere ta ut skreddersydde rapporter til alle tenkelige formål.

For samlinger av alle størrelser

 • Skybasert: Ingen installasjoner
 • Tilstand: Reparasjon/vedlikehold
 • Egendefinerte rapporter
 • Innkjøps- og markedsverdi
 • Nøyaktig plassering i kart
 • API-tilgang
 • Gratis support
 • Ubegrenset antall verker
 • Ubegrenset bilder og dokumenter
 • Ubegrenset antall brukere
Enheter

Forvaltning For offentlige

NKDB lar deg møte lover, regler og organisasjonskrav med enkelhet. Dere får full kontroll fra objektet kommer inn døren, gjennom hele levetiden til det eventuelt skal avhendes. I tillegg får dere sortert alle opplysninger rundt lokasjon og stedstilhørighet, kunstnere, innkjøps- og omsetningsverdi, m.v. Med få tastetrykk kan dere hente ut rapporter til vedlikeholdsoppgaver, rapportering og andre formål

Forvaltning For private

NKDB gir deg full oversikt over dine kunstinvesteringer. Få enkelt oversikt over plassering/lokasjon, kunstner, innkjøps- og markedsverdi m.m. Enkel og strømlinjeformet forvaltning sparer deg for tid og penger. All informasjon samles på ett sted og lar deg ta ut egendefinerte og detaljerte rapporter. Ikke minst vil engasjementet ditt synliggjøres i det integrerte nettgalleriet.

Foo

 • Alltid tilgjengelig i skyen, ingen installasjoner

  NKDB leveres som en skytjeneste og krever derfor ingen installasjon eller spesielle hensyn til brannmurer og andre sikkerhetssystemer. Du kan stole på at det du trenger alltid er tilgjengelig, uansett hvor du befinner deg.

 • All relevant informasjon på ett sted

  Med én kilde til informasjon har du alltid et komplett informasjonsgrunnlag. Du tenger aldri igjen å tenke: «Hvor finner jeg…?», «Hvem var det som hadde…?», «Er dette oppdatert siden…?»

 • Sparer virksomheten for tid og penger

  Unngå innkjøp av det du allerede hadde på lager. Ikke bruk tid på å lete etter informasjon om plassering og tilstand. NKDBs forvaltningsløsning er spesielt laget for kunstsamlinger og for å gjøre jobben enkel og oversiktlig.

 • Integrert med nettgalleri

  Med enkle tastetrykk kan du publisere alt du ønsker fra forvaltningsdelen til nettgalleriet. Ved å dele kunsten med folket gir du et samfunnsnyttig bidrag til hele kulturnorge.

 • Vi importerer dine eksisterende data

  Data dere har i elektronisk format legger vi inn for dere, enten det er i Excel, Bibsys eller andre databaser. Slik får dere en flyvende start!

All informasjon om all kunst

Registrer de interessante detaljene om kunsten din, alt fra kunstner, teknikk, materiale og årstall, til salgsverdi og eksakt plassering.

Sikkerhet og backup

Med daglig backup og servere i sikret serverpark, kan du alltid stole på at dataene dine er trygge og ivaretatt.

Lokasjon og plassering

Plasser kunsten ved klikk på kart. Du kan også angi stedstilhørighet til f.eks et bygg, og du kan angi eksakt hvor hvor i bygget verket befinner seg.

Laget for alle enheter

Det betyr blant annet at informasjon og bilder enkelt kan legges inn «on-site» med mobil eller nettbrett.

Ingen kursing nødvendig

Et brukervennlig og selvforklarende grensesnitt fjerner behov for tidkrevende kurs for deg og andre ansatte.

Egendefinerte rapporter

NKDB har avanserte funksjoner for filtrering og lar deg hente ut egendefinerte rapporter til ulike formål.

Enkel anskaffelse

Våre priser er svært konkurransedyktige. En fornuftig prisstruktur gjør anskaffelsen eklere og fjerner behov for unødvendig byråkrati.

Tilfredstiller lover og regler

Løsningen gjør det enkelt for dere å holde dere innenfor lover og krav som stilles til verdihåndtering.

Modernisering

Du får et moderne og fremtidsrettet verktøy. Kunstsamlingen blir tilgjengelig digitalt og profilerer deg som en moderne og kulturengasjert aktør.